Weten waar je voor staat, wie wat in huis heeft en daar optimaal gebruik van maken. Het zijn onmisbare ingrediënten voor een sterk college van burgemeester en wethouders. Maar hoe maak je van een club enthousiaste wethouders en dito burgemeester nu een college dat als een dreamteam voortvarend de kansen en uitdagingen in een gemeente weet op te pakken en dat ook nog goed voor het voetlicht weet te brengen?

Speciaal voor nieuwe colleges van burgemeester en wethouders hebben wij een tweedaagse Impact- en mediatraining opgezet.

Met het hele college werken we de eerste dag aan een verdieping op het programma voor de komende bestuursperiode en vertalen de grootste gemene deler van dat programma in een bruikbaar motto. Iedereen leert meer over zichzelf en elkaar, elkaars sterke en minder sterke kanten kennen en als team te opereren.

De tweede dag krijgt iedereen een gedegen mediatraining. We oefenen voor de camera met actuele issues en verbinden die met de oogst van de eerste dag, zodat elk lid in alle omstandigheden, op een voor iedereen begrijpelijke manier (voor)genomen beleidsbeslissingen kan uitleggen en toelichten.

Deze tweedaagse training wordt op een aantrekkelijke externe locatie gegeven en is inclusief overnachting, lunch (2 x), diner en ontbijt.

Belangstelling? Neem vrijblijvend contact met ons op: info@kvwcommunicatie.nl