Over Ons

Marike van Woerkom heeft bijna 20 jaar ervaring als woordvoerster en strategisch communicatieadviseur in het publieke domein en weet als geen ander mens en inhoud met elkaar te verbinden. Marike heeft uitstekende coachende vaardigheden en helpt mensen om op een goede manier hun intuïtie te combineren met een praktische cognitieve omgevingsanalyse. En komt daarmee snel tot de essentie. Naast haar werk voor KVW-communicatie werkt Marike als communicatiemanager bij Plant Science Group van Wageningen University & Research.

Arian Kuil heeft ruim 15 jaar ervaring als journalist en ruim 20 jaar ervaring als woordvoerder en strategisch communicatieadviseur bij een groot aantal overheidsinstellingen. In zijn mediatrainingen maakt Arian gebruik van deze ruime ervaring aan beide zijden van de scheidslijn tussen pers en politiek. Arian is tevens al meer dan 10 jaar als docent en trainer risico- en crisiscommunicatie verbonden aan de National School of Public & Occupational Health, waar hij specialisten traint in het omgaan met media in crisissituaties.

Marike en Arian hebben elkaar leren kennen toen ze beiden voor de waterschappen werkten en merkten dat ze niet alleen een gedeelde visie op het communicatievak hebben, maar elkaar ook uitstekend aanvullen en kunnen inspireren.

Arian Kuil

+31 (0)612043970


Marike van Woerkom

+31(0)6 41046001